TIME TO CREATE

WS INTS MEI

Twee nieuwe data voor de Workshop Intuïtief Schilderen

Tijdens de workshop nemen we tijd om rustig toe te komen en elkaar te ontmoeten. We maken het stil rond en in ons om te voelen wat er zich aandient op het moment. En dan gaan we aan de slag met kleur en vorm, zoals het voor jou past in het hier en nu, zonder verplichting, zonder regels, zonder opgave, enkel vanuit wat er is en mag zijn. Je verbindt jouw binnenwereld via jouw unieke creatieve weerspiegeling met de buitenwereld van het doek en zo geef je ruimte aan jezelf. Welkom! Want creatieve expressie is van vitaal belang voor je welzijn en goed gevoel!

Dinsdag 28 mei van 20u – 22u / Guffenslaan 114 – HASSELT 

Donderdag 30 mei van 10u – 12u / Guffenslaan 114 – HASSELT

Prijs: 40 euro / Geen ervaring vereist. Materiaal inbegrepen.