TIME TO CREATE

ws int sch juni

Voor snelle beslissers! De nieuwe data… Welkom!

Vanaf 2 deelnemers gaat de workshop door. We schilderen telkens met een klein groepje van maximum 6 personen (mezelf inbegrepen) zodat iedereen in alle comfort kan terugplooien op zichzelf en zijn/haar eigen innerlijk creatieproces kan voelen en doen vloeien. Heel rustgevend en ontspannend heb ik me laten vertellen!

Tijdens de workshop nemen we tijd om rustig toe te komen en elkaar te ontmoeten. We maken het stil rond en in ons om te voelen wat er zich aandient op het moment. En dan gaan we aan de slag met kleur en vorm, zoals het voor jou past in het hier en nu, zonder verplichting, zonder regels, zonder opgave, enkel vanuit wat er is en mag zijn. Je verbindt jouw binnenwereld via jouw unieke creatieve weerspiegeling met de buitenwereld van het doek en zo geef je ruimte aan jezelf. Welkom! Want creatieve expressie is van vitaal belang voor je welzijn en goed gevoel!

Prijs: 40 euro / Geen ervaring vereist. Materiaal inbegrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s