Selecteer een pagina

Contactinformatie

Praktijk

Guffenslaan 114

3500 Hasselt

 

Coaching

op afspraak

Contact

0483/ 03 93 30

info@almacoaching.be

Wanneer je een afspraak vastlegt, reserveer je ruimte voor jezelf in mijn agenda. Indien je de afspraak toch niet kan laten doorgaan, vraag ik je binnen de 24u te annuleren via mail of per telefoon. Bedankt!

Aanmelding

FAQ

u

Wat als ik mijn afspraak moet annuleren?

Wanneer je een afspraak maakt, reserveer je een plaats in mijn agenda. Ik vraag dan ook om tijdig je afspraak te annuleren (24u op voorhand ten laatste) zodat die plek vrijkomt voor iemand anders. Ben je plots toch ziek en is er sprake van overmacht, dan heb ik alle begrip. Verwittig mij even per telefoon en we zoeken een nieuwe afspraak. Komt het vaker voor dat je een afspraak mist, dan vraag ik een forfait, maar dat bespreek ik dan graag met jou.

u

Waar kan ik parkeren?

De praktijk van Alma Coaching ligt vlakbij het Kolonel Dusartplein in Hasselt. Dit plein kent een bovengrondse parking (buitenkant ring, bereikbaar via de Congostraat indien je van de kleine ring komt) en een ondergrondse parking (ingang via de kleine ring). Op de Guffenslaan zelf zijn er ook een beperkt aantal betalende parkeerplaatsen in de straat.

u

Wat als ik te laat kom?

Verwittig dan zo snel mogelijk per telefoon. Op dinsdag en vrijdag is er markt op het plein en dan is het verkeer iets drukker. Vertrek zeker op tijd maar indien je onverwacht toch een paar minuten vertraging hebt, geef dan een seintje.

u

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Er is een uitgebreide bushalte voorzien aan het Kolonel Dusartplein waar verschillende lijnen toekomen. Indien je bij deze halte van de bus stapt, steek je het volledige plein over (tegen de rijrichting van de auto’s in en aan de binnenkant van de ring) tot net voorbij de Maastrichterstraat. Op de hoek, meegaand met de bocht kom je dan vanzelf uit bij de Guffenslaan 114 (binnenkant ring).

u

Hoe kan ik betalen?

Er is geen bancontact voorzien in de praktijk, ook geen payconiq of dergelijke. Je betaalt bij voorkeur cash aan het einde van de sessie of per overschrijving. Wens je een factuur, dat kan enkel bij een langer traject waarvoor je dan ook een offerte ontvangt. 

u

Wat als het niet klikt?

Een klik is echt nodig om samen op pad te gaan. Als de klik er niet is, zal je ook niet tevreden zijn en dat is niet de bedoeling. Aan het einde van het eerste gesprek kijken we samen of de klik er is. Je kan dan zelf beslissen of je verder wil gaan of toch beter iemand of iets anders zoekt. 

u

Kan ik eerst voor mezelf komen en dan loopbaancoaching volgen?

Ja dat kan. Soms is er eerst wat zelfreflectie nodig voor je kan nadenken over je werk. Zeker bij een burn-out is het goed om tijd te nemen om je mind, body en soul opnieuw te voeden met energie en inzichten en mogelijke blokkades op te ruimen. Je betaalt dan per sessie om vervolgens, als je er klaar voor bent, over te gaan naar loopbaancoaching met loopbaancheques. Maar dat is opnieuw een keuze, geen must. Je bent niets verplicht maar het kan.

u

Kan ik met de fiets komen?

Jazeker! Voor het gebouw is er ruim plaats om je fiets te parkeren. En iets verder in de straat is er een fietsrek voorzien. Op de ring van Hasselt is er een brede fietsstrook waar je makkelijk en veilig kan rijden.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest