Selecteer een pagina

Contactinformatie

Coaching

op afspraak

Contact

0483/ 03 93 30

info@almacoaching.be

Aanmelding

FAQ

u

Wat als ik mijn afspraak moet annuleren?

Wanneer je een afspraak maakt, reserveer je een plaats in mijn agenda. Ik vraag dan ook om tijdig je afspraak te annuleren (24u op voorhand ten laatste) zodat die plek vrijkomt voor iemand anders. Ben je plots toch ziek en is er sprake van overmacht, dan heb ik alle begrip. Verwittig mij even per telefoon en we zoeken een nieuwe afspraak. Komt het vaker voor dat je een afspraak mist, dan vraag ik een forfait, maar dat bespreek ik dan graag met jou.

u

Wat als ik te laat kom?

Verwittig dan zo snel mogelijk per telefoon. Op dinsdag en vrijdag is er markt op het plein en dan is het verkeer iets drukker. Vertrek zeker op tijd maar indien je onverwacht toch een paar minuten vertraging hebt, geef dan een seintje.

u

Wat als het niet klikt?

Een klik is echt nodig om samen op pad te gaan. Als de klik er niet is, zal je ook niet tevreden zijn en dat is niet de bedoeling. Aan het einde van het eerste gesprek kijken we samen of de klik er is. Je kan dan zelf beslissen of je verder wil gaan of toch beter iemand of iets anders zoekt. 

u

Kan ik eerst voor mezelf komen en dan loopbaancoaching volgen?

Ja dat kan. Soms is er eerst wat zelfreflectie nodig voor je kan nadenken over je werk. Zeker bij een burn-out is het goed om tijd te nemen om je mind, body en soul opnieuw te voeden met energie en inzichten en mogelijke blokkades op te ruimen. Je betaalt dan per sessie om vervolgens, als je er klaar voor bent, over te gaan naar loopbaancoaching met loopbaancheques. Maar dat is opnieuw een keuze, geen must. Je bent niets verplicht maar het kan.

Pin It on Pinterest