Selecteer een pagina

IN GROEP

 

Inspiratiereis Sinai woestijn

Ontdek in alle rust en ruimte je diepere kern en je essentie. Ontdek je ware zelf en vind nieuwe inspiratie tussen zon en zand.

Intuitief schilderen

Ontdek de creativiteit van je rechter hersenhelft door te schilderen vanuit je innerlijke belevingswereld.

Zelf-Management Opleiding

Ontdek je eigen zelfsturing en leiderschap en voel je vrij om je doelen waar te maken.

Wil je graag meer weten over het groepsaanbod? Stel je vragen per mail of bel me even op, ik vertel je graag alles in geuren en kleuren!

INSPIRATIEREIS SINAI WOESTIJN

In het zand en op de rotsen, onder een stralende zon, krijg je de tijd om te reflecteren op de thema’s en vragen die je bezig houden van binnen. Je kan vertragen, verstillen en je hoofd leeg maken zodat de antwoorden vanzelf opduiken vanuit je eigen diepe kern van wijsheid. Je komt in contact met jezelf, jouw unieke flow en je levensvreugde. Wat neem je mee naar huis? Helderheid, meer energie, nieuwe inzichten en een stralende glimlach! Voel je de roep van de woestijn? Heb je nood aan me-time in een natuurlijke omgeving? Welkom!

INTUITIEF SCHILDEREN

In het dagelijks leven zijn we veel bezig met regelen, managen, schakelen tussen werk en gezin of huishouden. Onze linkerhersenhelft draait dan op volle toeren. Logica en ratio werken op hun best. Maar nieuwe ideeën, inspiratie en fantasie onstaan in onze rechterhersenhelft! Via een geleide visualisatie activeren we dit deel van ons brein en gaan we schilderen, samen en in alle rust. Je creativiteit mag stromen en zo geef je expressie aan je innerlijke gevoelswereld. Bevrijdend!

ZELF-MANAGEMENT OPLEIDING

Tijdens deze opleiding duiken we in jouw innerlijk systeem van zelfsturing. Hoe ga je met jezelf om? Je leert op basis van reflectie en ervaringsgerichte oefeningen meer over jouw overtuigingen, patronen en blokkades. Het onderwerp van de opleiding is in eerste instantie ‘ik en mezelf’ in relatie tot mijn doel en toekomst. Daarnaast leer je ook hoe je dit kan omzetten in communicatie naar de ander. Via inzicht en creatieve oefeningen word je opgeleid om verandering te initiëren in jezelf, jezelf af te vragen wat er echt nodig is om te groeien en hoe je jezelf (en je zaak) zal leiden in de toekomst. Let’s go!

PRAKTISCH

Het groepsaanbod van Alma Coaching gaat met zekerheid door op het moment dat er 3 deelnemers zich inschrijven. Behalve voor het intuïtief schilderen, dan kan het ook vanaf 2 deelnemers.

Deelname aan de inspiratiereis of de opleiding Zelf-Manegement voorziet een gratis intakegesprek waarbij de coach voeling krijgt met jouw thema, jouw persoonlijk doel voor de reis of opleiding. Na bevestiging van jouw deelname ben je ingeschreven en ontvang je verdere instructies per mail.

Nieuwe datum Inspiratiereis

zodra de coronamaatregelen het toelaten, zal er een nieuwe reis gepland worden. Heb je interesse? Laat het alvast even weten!

 

Workshop Intuitief schilderen

Wens je alleen of met je bubbel een workshop Intuitief Schilderen te volgen? Dat kan. Neem even contact op?

Opleiding Zelf-Management

wegens coronamaatregelen uitgesteld

 

INSPIRATIEREIS SINAI WOESTIJN

INTUITIEF SCHILDEREN

Getuigenissen

“Ik had niet gedacht dat mijn creatieve kant zou boven komen maar door de rust tijdens de visualisatie kwam er een helder beeld en tijdens het schilderen ging het vanzelf. Fijne ervaring!” Magda

“Ik had nog nooit eerder een visualisatie gedaan en dacht dat het mij zeker niet zou lukken om te schilderen. Maar tijdens de workshop werd ik helemaal rustig van binnen, een speciale ervaring. Ik heb erg genoten van de stilte in mezelf en het schilderen.”  Annie

“De woestijn is voor mij telkens weer een gevoel van thuiskomen, bij mezelf en in de ruwe natuur. De oorverdovende stilte en rust, de warme gastvrijheid van de bedoeïnen en de authentieke, persoonlijke, empathische en professionele begeleiding van Kitty zorgen ervoor dat dit een veilige en stimulerende plek is om met je vragen in proces te gaan. Ik kijk nu al uit naar de volgende woestijnervaring!” Emilie

Ik wil graag meer informatie

Pin It on Pinterest